CURSOS

INTRODUCCIÓ A L'ART DRAMÀTIC PER A PÚBLIC INFANTIL - PRIMER NIVELL -

Per a xiquets entre 7 i 9 anys (Ambdós inclosos)

Tots els dilluns en horari de 17:30 a 19:30 hores.

INTRODUCCIÓ A L'ART DRAMÀTIC PER A PÚBLIC INFANTIL - SEGON NIVELL -

Per a xiquets entre 10 i 12 anys (Ambdós inclosos)

Tots els dimecres en horari de 17:30 a 19:30 hores.

INTRODUCCIÓ A L'ART DRAMÀTIC PER A PÚBLIC JUVENIL

Per a jóvens entre 13  y 16 anys (Ambdós inclosos).

Tots els dimarts i dijous en horari de 17:30 a 19:30 hores.

INTERPRETACIÓ DRAMÀTICA PER A JÓVENS I ADULTS - PRIMER NIVELL -

Des dels 17 anys d’ara en avant.

Tots els dilluns i dimecres en horari de 19:30 a 21:30 hores.

INTERPRETACIÓ DRAMÀTICA PER A JÓVENS I ADULTS - SEGON NIVELL -

Des dels 17 anys d’ara en avant.

Tots els dimarts i dijous en horari de 19:30 a 21:30 hores.

TREBALLA AMB EXPERTS

L’EMTC és una escola d’interpretació que proporciona coneixement tècnic i experimentació teatral.

Creiem en el teatre com a forma col·lectiva d'expressió artística, una activitat que es fa en col·lectiu i involucra a altres manifestacions artístiques atorgant-los una dimensió escènica. És un art viu que se sintetitza en la relació actor-públic.

FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

RELAXACIÓ DIVERTIDA

Temàtica: Expressió artística

Destinataris: Grup d’infantil (de 7 a 9 anys)

Objectiu: Connectar amb el cos a través de l’espontaneïtat i la sensació de repòs i tranquil·litat. Per mitjà de dinàmiques corporals prendrem consciència del cos, farem jocs cooperatius en grup i relaxacions amb fantasies guiades. 

A més, ens adaptarem a les necessitats de cada xiqueta i xiqueta per a ensenyar-los a treballar la seua part més tranquil·la.

Una sesión donde conectaremos con lo corporal, lo espontáneo y la sensación de reposo y tranquilidad. Mediante dinámicas corporales tomaremos conciencia del cuerpo, haremos juegos cooperativos en grupo, y relajaciones con fantasías guiadas.

Los niños podrán trabajar su parte más tranquila, a cada niño le resulta más o menos difícil esto, así que nos adaptaremos a las necesidades de cada uno.

EMOCIÓ-ART

Temàtica: Emocionari teatral

Destinataris: Grup d’infantil (de 10 a 12 anys)

Objectiu: Endinsar els xiquets i xiquetes, per mitjà de jocs, contes i dibuixos, en el món de les emocions per a reconéixer-les, acceptar-les i adquirir ferramentes que els ajuden a expressar-les de manera sana. 

Depenent de l’edat de cada xiquet o xiqueta treballarem les emocions bàsiques: alegria, tristesa, ràbia, por i calma, així les emocions complexes: tendresa, amor, odi, ira, irritació, tensió, inseguretat, etc. 

DANSA CONTEMPORÀNIA

Temàtica: Dansa

Destinataris: Grup juvenil (de 13 a 16 anys)

Objectiu: Investigar el moviment i descobrir el cos com a mitjà d’expressió. 

Aquest taller serà de gran utilitat per a l’alumnat del curs de jóvens, que estarà cursant l’assignatura MOVIMENT EXPRESSIU, per a guanyar flexibilitat i presència escènica.

Metodologia: Les classes s’iniciaran amb un calfament i estirament dels músculs i s’ensenyaran les posicions corporals bàsiques, no sols per a evitar possibles lesions, sinó també per a aprendre a calfar individualment i trobar la manera personal de preparar-se abans d’eixir a un escenari.

El taller s’executarà amb exercicis de col·locació i consciència del cos, però sempre enfocat d’una manera teatral i personal. Es treballarà la tècnica corporal per mitjà de coreografies basades en les tècniques Limon, Release i Flying Low 

INTERPRETACIÓ DAVANT DE LA CÀMERA

Temàtica: Audiovisual

Destinataris: Grup de jóvens i adults de primer nivell

Objectiu: familiaritzar l’actor/actriu amb la interpretació davant de la càmera a través de l’entrenament i del coneixement dels distints aspectes que integren el treball d’interpretació per a mitjans audiovisuals, i dotar-los de les ferramentes necessàries per a treballar de manera professional en cinema i televisió.

Metodologia: es repartiran escenes de sèries de TV i cinema i, després d’un treball previ d’anàlisi de text, els alumnes passaran a gravar-les per parelles davant de la càmera.

PREPARACIÓ AL CÀSTING

Temàtica: Preparació actoral

Destinataris: Grup de jóvens i adults de segon nivell

Objectiu: Ensenyar com funciona el departament de càsting d’una productora teatral i audiovisual i com afrontar una prova de càsting.

La sessió estarà impartida per una directora de càsting en actiu amb l’objectiu que puga transmetre a l’alumnat totes les recomanacions possibles de com funciona actualment la professió i la indústria audiovisual.

Projecte d'Intervenció Sociocultural: “Un espai i un temps per a totes les persones”

Durant els mesos de març, abril i maig s’impartiran classes de manera gratuïta per a apropar l’activitat teatral a col·lectius que, per motius de diversitat funcional, puguen veure afectada la seua accessibilitat.

Des de la riquesa i necessitat de la diversitat en les persones, es pretén posar èmfasi en el seu valor, en el poder del grup i com a mitjà de reivindicació de la diversitat en la nostra societat. 

Es pretén cocrear i generar una trobada artística grupal que partisca del cos, del moviment, del gest i de l’expressió natural i lliure de cada integrant, usant com a motor els llenguatges de l’expressió corporal, el teatre, la música i l’experimentació, que possibiliten l’accessibilitat a totes les persones, independentment de les seues habilitats. 

Un taller on, a través de diferents recursos, es genere una representació que puga dur-se al públic a final de curs. 

CONTACTE

L’horari d’atenció a l’alumnat serà de dilluns a divendres

Horari: de 10h a 14h y 17h a 20h

Mòbil: 605 05 12 12

E-mail:  escuela.teatro@castello.es

Web: www.emtc.es

NOTÍCIES

Noticia
12 febrero, 2019

COMENÇAMENT DEL CURS 2019

El passat 11 de febrer va començar el curs 2019 de l'EMTC-Escuela Municipal Teatre Castelló dirigida per Víctor Antolí. Les classes són impartides en les instal·lacions de l'Edifici Menador situat…